INA pretplata! Jun 2024.

Dobijte rani pristup sada.

Ostavite svoj email ispod i budite među prvima koji će se pridružiti.

Šta je INA pretplata?

1. -50% popusta

Izaberete proizvode koje želite da primate - uvek sa 50% popusta.

2. Dostava i otkazivanje

Možete odabrati dostavu svakih 30, 45 ili 60 dana. Možete se odjaviti u bilo koje vreme jednim klikom.

3. Pokloni vredni preko 5800 din

Kao deo INA Pretplate, dobijate poklone vredne više od 5800 din godišnje.

4. Lični nalog za pretplatu

Nakon pretplate, dobijate nalog preko kojeg možete menjati datume, preskočiti dostavu sami i promeniti proizvode jednim klikom.

INA Pretplata

Sve što trebate znati:

Zamislite INA pretplatu kao Netflix organske kozmetike - ali zdraviju za vas. Možete izabrati INA proizvode koje želite da vam se šalju na vrata svakih 30, 45 ili 60 dana.

Kao dragoceni član naše porodice, imate 50% popusta na proizvode u vašoj pretplati tokom celog njenog trajanja. Možete se pretplatiti na bilo koje proizvode koje želite (čak i samo jedan!).

*Besplatnu dostavu dobijate na porudžbinama preko 5599 din!

*Ne možete dodati besplatan proizvod u svoju pretplatu.

50% POPUSTA na sve proizvode u vašoj pretplati tokom celog perioda.

Exkluzivni POKLONI ukupne vrednosti više od 11700 din godišnje.

Lična pažnja i nega.

INA pretplata je dostupna samo dva puta godišnje, u junu i novembru. Period za prijavu traje dva dana ili dok se ne popune sva dostupna mesta. Ne primamo nove članove izvan ovih perioda. Naš cilj je pružiti jedinstveno i posebno iskustvo članovima naše zajednice.

Da, svako može postati član pretplate, ali broj mesta je ograničen. Ukupan broj mesta će biti objavljen nekoliko nedelja pre otvaranja pretplate.

Ako želite osigurati rani pristup i pridružiti se pre svih, ostavite svoju email adresu OVDE

Cena vaše personalizovane kutije pretplate zavisiće od broja i vrste proizvoda koje izaberete. Međutim, svi proizvodi koje izaberete biće dostupni sa popustom od 50% na redovnu cenu tokom celog perioda pretplate. To znači da ćete uštedeti polovinu redovne cene za sve proizvode koje izaberete za svoju kutiju pretplate.

Plaćate sniženu cenu proizvoda i dostavu ako je porudžbina ispod 5599 din. Nema dodatnih taksi ili obaveza.

Automatski putem debitne/kreditne kartice ili PayPal-a. Period plaćanja zavisi od rasporeda dostave koji izaberete. Niste obavezni da platite sve naredne mesece unapred, već samo prvu dostavu prilikom pretplate. Cena svake sledeće dostave biće automatski oduzeta sa vaše kartice neposredno pre datuma dostave.

Cena dostave i način plaćanja:

  • kurirska služba BEX - 349 din
  • kurirska služba DEX - 329 din

Za porudžbine preko 5599 din- BESPLATNA dostava. :)

Plaćanja se primaju isključivo putem debitne/kreditne kartice ili PayPal-a.

Razumemo da neki od vas preferiraju opciju plaćanja pouzećem, ali nažalost, trenutno naš sistem pretplate ne podržava gotovinska plaćanja. Trudimo se da vaša želja postane stvarnost u budućnosti.

Sve prve kutije pretplate šalju se odmah nakon završetka porudžbine. Ostale dostave vrše se prema rasporedu dostave koji ste izabrali. Sve kutije se šalju radnim danima.

Zaključavanje sajta:

Na dan otvaranja pretplate, sajt će se zaključati u 12:00 časova. Oni koji su ostavili svoje email adrese za Rani pristup dobiće tajni šifru putem emaila istog dana. Sa tom šifrom, mogu se prijaviti na sajt i pristupiti pretplati.

Otključavanje sajta:

U 19:00 časova, otključaćemo sajt za sve. Ako još uvek ima slobodnih mesta, svako može da se priključi pretplati. Tokom našeg prvog lansiranja u januaru, 70% mesta je zauzeto tokom ranih pristupa. Stoga vam savetujemo da ostavite svoju email adresu na formi za rani pristup dostupnoj OVDE

Pretplata se zatvara dok se ne popune sva dostupna mesta ili 2 dana nakon otvaranja.

Vi birate:

  • Svaka 30 dana
  • Svaka 45 dana
  • Svaka 60 dana

Kada završite svoju prvu pretplatu, lični pretplatnički nalog se automatski aktivira. Ovaj nalog vam omogućava lako upravljanje vašom pretplatom, kao što su uređivanje proizvoda ili dana dostave, preskakanje dostava ili odjavljivanje. Dobićete email sa više informacija o vašem nalogu.

Da biste se prijavili na svoj nalog, idite na našu veb stranicu i kliknite na "INA pretplata" u meniju, zatim izaberite "Pretplatnički nalog". Unesite svoj email i kod koji vam je poslat putem emaila ili SMS-a.

Možete :)

Uvek možete urediti proizvode ili dane dostave sa svog pretplatničkog naloga. To vam omogućava da preskočite dostavu (ostajete pretplaćeni), promenite dan dostave (ako ste na odmoru, na primer!) ili se odjavite jednim klikom. Nadamo se da ćete ostati sa nama dugo! ❤️

Ne, promotivni kodovi se ne mogu koristiti za narudžbine pretplate.

Slobodno kontaktirajte korisnički servis OVDE. Rado ćemo vam pomoći u svakom trenutku.