InaEssentials je kompanija posvećena održivosti u svim aspektima našeg poslovanja. Od metoda uzgoja sopstvenih organskih kultura do ambalaže koju koristimo za naše proizvode, posvećeni smo smanjenju uticaja na okolinu i promociji fer trgovine i odgovornog snabdevanja.

Jedan od načina na koji težimo održivosti je kroz naše metode uzgoja. Primenjujemo održive tehnike kao što su konzervacijska obrada zemljišta i rotacija useva kako bismo sačuvali resurse i zaštitili okolinu. Naši usevi se gaje biodinamički, što znači da koristimo prirodne metode za očuvanje i negovanje naših biljaka, kao što je upotreba ekstrakta koprive. Kopriva se bere za vreme punog meseca prema biodinamičkom načinu, što se veruje da povećava potentnost i efikasnost biljaka.

Takođe koristimo ostatke od destilacije esencijalnih ulja naših useva kao kompost za zemljište, što pomaže u poboljšanju zdravlja i plodnosti zemljišta. To nam omogućava proizvodnju visokokvalitetnih organskih kultura uz minimalan uticaj na okolinu.

Pored metoda uzgoja, podržavamo i fer trgovinu i odgovorno snabdevanje. Tesno sarađujemo sa poljoprivrednicima i dobavljačima koji koriste održive metode uzgoja i obezbeđuju fer plate i uslove rada. Podržavajući ove poljoprivrednike i dobavljače, doprinosimo promociji održive poljoprivrede i poboljšanju života onih koji su uključeni u ovu industriju.

Na kraju, obavezani smo da koristimo ekološki prihvatljivu ambalažu. Sve boce za naše proizvode su reciklabilne, i ohrabrujemo naše kupce da ih recikliraju nakon što završe sa proizvodom.

Sveukupno, InaEssentials se posvećuje održivosti u svim aspektima našeg poslovanja. Od metoda uzgoja do ambalaže i snabdevanja, težimo da smanjimo uticaj na okolinu i promovišemo fer trgovinu i odgovorno snabdevanje.

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.

OSTANITE U TOKU

Blog objave

Prirodno rešenje protiv Ekcema: Organska Hydrolina Kamilice

Prirodno rešenje protiv Ekcema: Organska Hydrolina Kamilice

Kao majka i vlasnica preduzeća, razumem koliko je važno koristiti prirodne proizvode za sebe i svoju porodicu. Zato sam uzbuđena da vam predstavim Organska voda od Kamilice - Hydrolina za Ekceme ...
AKNE i kako je priča jedne majke pomogla preko 50 000+ tinejdžera u Srbiji!

AKNE i kako je priča jedne majke pomogla preko 50 000+ tinejdžera u Srbiji!

Akne... Zdravo, ja sam Veselina Ralčeva. Moj prvi dodir sa organskom negom kože nije počeo sa problemima mog deteta, već sa očajnom molbom druge majke u mom gradu. Njena priča duboko me dirnula. T...
8. mart: Koji proizvod poklanjamo besplatno ove godine?

8. mart: Koji proizvod poklanjamo besplatno ove godine?

8-og marta svake godine, poklanjamo jedan od naših najprodavanijih proizvoda. Razlog iza toga je naš krajnji cilj: Da što više ljudi upoznamo sa kozmetikom na bazi prirodnih sastojaka, jer verujem...