Šifra crno. Rešite se mitisera i akni pomoću Hydrobiotic - Lavanda & Nana i Crna Maskina

Šifra crno. Rešite se mitisera i akni pomoću Hydrobiotic - Lavanda & Nana i Crna Maskina

Hydrolina - Organska voda, Hidrosol i Hidrolat Reading Šifra crno. Rešite se mitisera i akni pomoću Hydrobiotic - Lavanda & Nana i Crna Maskina 6 minutes Next Odgovor prirode na AKNE: Organska Hydrolina Lavande

Zločin protiv mitisera. 

Oni su naši Šerlok Homes i dr Wastons iz sveta nege kože. Oni su duo koji rešava svaki problem sa kožom. Ostavljaju vas zadivljenim rezultatima i teraju vas da se zapitate kako ih ranije niste otkrili. Upoznajte svoju novu omiljenu prirodnu kombinaciju za uporne akne, masnu kožu i uklanjanje mitisera - Hidrobiotik - Lavanda & Nana i Crna Maskina od InaEssentials!

U redovima ispod, pratićemo trag ova dva proizvoda da otkrijemo tajnu kako oni mogu biti tako kriminalno dobri!

Nega kože

Uvođenje hidrobiotika u vašu svakodnevnu beauty rutinu može pomoći u balansiranju nivoa vaših zdravih bakterija i uticati na vaše akne.

Hidrobiotik Lavanda Nana

Hidrobiotik - Lavanda & Nana

Ova jedinstvena formula je savršena kombinacija za bilo koji tip kože, posebno za masnu kožu sklonu aknama I mitiserima. Prirodna kombinacija Bio Vode Lavande - Hydrolina, Bio Vode Nane - Hydrolina  i posebno odabranog postbiotskog kompleksa je pravi neprijateljom problematične kože. Nakon samo nekoliko primena osetićete efekat hidratacije, dubinskog čišćenjenja i učvršćivanja i vaša koža će biti vidno zdravija. Više o Hidrobiotiku - Lavanda & Nana i o tome kako on funkcioniše možete pročitati 
ovde.


Kaolin - "porcelanska glina", ili ključ izuzetne kože

Crna Maskina

Pitate se kako bi efekat hidrobiotika mogao biti još jači? Vrlo jednostavno! Pronašao je svog savršenog partnera, to nije obična maska od gline, već i inovacija u svetu organske kozmetike - Crna Maskina.

Šta je to? Veoma efikasna prirodna crna maska za lice sa kaolinom, aktivnim ugljom, lavandom i niacinamidom. Aktivno se bori protiv masnoće I upornih akni obezbeđujući dubinsko čišćenje od mitisera. Crna Maskina je specijalno formulisana da upotpuni naš Hidrobiotik - Lavanda & Nana. Upoznajte njene prirodne sastojke.

maske za lice sa kaolinom

- Baza Crne Maskine je kaolin (bela glina). Sadrži mnogo minerala i vitamina koji nežno pilinguju kožu. Magnezijum poboljšava proizvodnju kolagena, što dovodi do održavanja ravnoteže vode u koži i izglađivanja  bora. Brojni minerali i elementi u sastavu kaolina blagotvorno doprinose regulaciji sebuma. Ovo pomaže u uklanjaju ožiljaka, smanjuje akne i blagotvorno utiče na ukupan izgled kože.

- Sledeća je lavanda beskrajnih organskih ljubičastih polja naše porodice - glavni junak. Savršen lek za problematičnu kožu, mitisere i nesavršenosti.

- Crna magija – aktivni vulkanski ugalj na biljnoj bazi. Pomoći će vam da izgovorite dugo očekivano "Zbogom masnoj koži, aknama I mitiserima!". Njegova moćna svojstva otpušavaju pore i smanjuje crvenilo tako da vaša koža uživa u blistavom, zdravom izgledu. Takođe daje našoj Maskini elegantnu crnu boju.

- Na kraju, ali ne I najmanje važno, naše tajno oružje - Niacinamid! Njegova snažna aktivna svojstva su dobro poznata u kozmetičkoj industriji, tako da nismo mogli da ga zaobiđemo. Niacinamid reguliše sebum, smanjuje pore, umiruje crvena i problematična, bolna i upaljena područja i pomaže u trajnom uklanjanju akni.

Zašto tako dobro funkcionišu zajedno?

Posebno odabrani sastojci Hidrobiotika - Lavanda & Nana i Crna Maskina kombinuju se na najbolji način kako bi vam vratili samopouzdanje i samopoštovanje dok uživate u zdravoj i blistavoj koži!

Možda vas zanima zašto je Crna Maskina savršen partner Hidrobiotiku - Lavanda & Nana?

Vasil Ralčev drži Crnu Maskinu i Hidrobiotik Lavanda & Nana

Tajna je u kombinaciji!

Koji sastojci će vam otpušiti i duboko očistiti pore?

Aktivni ugalj i kaolin u Crnoj Maskini, cvet lavande u Hidrobiotiku i Crnoj Maskini i postbiotički kompleks u Hidrobiotiku će uraditi prljav posao.

Koji sastojci će smanjiti pore i sprečiti ponovnu pojavu nesavršenosti?

Lavanda & Nana i Niacinamid u Crnoj Maskini će se pobrinuti za smanjenje pora i sprečiti da se ponovo zapuše. Ovo će vašu kožu dugo održavati zdravom. Takođe će umiriti crvenilo problematičnih područja kože i izbrisati neprijatne ožiljke od akni i stare nesavršenosti.

Koji sastojci će vam pružiti potrebnu hidrataciju I zdravu kožu?

Voda od lavande - Hidrolina i postbiotički kompleks u Hidrobiotiku - Lavanda & Nana  hidriraće i regulisati pH kože, što je ključni faktor za lepu i zdravu kožu. Lentimyrt postbiotički kompleks se dobija pažljivom fermentacijom biljaka putem inovativne tehnologije. Poboljšava barijernu funkciju kože na različitim nivoima balansirajući mikrobiotu kože - ne šteti dobrim bakterijama na koži i aktivno se bori protiv loših mikroorganizama. Lentimyrt formira hidrolipidni film , "telohranitelja" kože.

Garantujemo da je ovo proizvod koji vam je zaista potreban! Napravite prvi korak ka zdravijoj koži uz InaEssentials!

A evo šta misle naši kupci koji su "aktivirali crni kod":

Jedva čekamo da saznamo da li su već kod vas! Možete ostaviti komentar ispod posta, bićemo vam veoma zahvalni! 

Želeli smo da budete deo procesa

Homemade glina maska
Zašto smo napravili Maskinu kao prah? Zato što smo želeli da osetite pravu radost da uradite nešto dobro za svoju kožu

Slažemo se da je mnogo lakše nabaviti gotov proizvod, ali zar nije zabavno praviti Maskinu kod kuće? Poklonite svojoj koži zdravlje. Ima li bolje ideje nego da to uradimo sa našim prirodnim bugarskim proizvodima? Sve što treba da uradite je da pomešate odgovarajuće količine Hidrobiotika i Crne Maskine i uživate u trenutku.

Možda se pitate koja je prava konzistencija

Pronađite onu koja vam odgovara - još jednu prednost naše Maskine. Savetujemo vam da mešavina ne bude previše tečna kako bi se lako nanela. Eksperiment. Ostavite na koži 7-15 minuta. Isperite laganim masažnim pokretima toplom, a na kraju i hladnom vodom (da biste zatvorili pore) i ne zaboravite da posle toga hidrirate kožu našim Hidrobiotikom..

Da biste aktivirali POPUST od 10% na celu porudžbinu, potrebno je samo da kopirate ovaj kod "BLACK10" i koristite ga u sledećoj porudžbini. Jedva čekamo da upoznate ovaj žestoki duo protiv mitisera, akni i masne kože!

Postanite deo InaEssentials porodice upravo jednim klikom ovde!

Posetite naš sajt klikom na crveno dugme ispod

📌 Zagarantovan povraćaj novca - bez  pitanja
 Od 2021 mi se vodimo time da je mušterija uvek u pravu. To znači da nudimo povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni proizvodima.

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.