Hidrobiotik

Postbiotici – najnoviji trend u nezi kože i zašto vam je potreban

PROBIOTICI – NAJNOVIJI TREND U NEZI KOŽE I ZAŠTO VAM JE POTREBAN

Hidrobiotik


Nakon velikog uspeha i hiljada srećnih klijenata, koji su probali našu InaEssentials Bio Vodu Lavande  i pronašli rešenje za njihovu problematičnu kožu, želeli smo da ponudimo nešto još BOLJE. 🔝 Nismo mogli da se smirimo – mladi smo, radoznali i gladni novih inovacija! Tako smo počeli da razmatramo povratne informacije naših klijenata i analizirali šta vam još treba, kako možemo da podignemo naše proizvode na SLEDEĆI NIVO. I stvarno smo uspeli... 😎

Uložili smo mnogo istraživanja i rada na stvaranju nečega u šta snažno verujemo. Uradili smo brojne testove, izašli smo iz naše zone komfora i vredelo je! Danas sa ponosom možemo reći da našim InaEssentials klijentima nudimo vrhunski proizvod sa 100% prirodnim sastojcima, razvijen u okviru najnovijih kozmetičkih tehnologija.

Upoznajte naš Hidrobiotik – Lavanda & Nana

InaEssentials' Hidrobiotik – Lavanda & Nana je jedinstvena, inovativna formula. Kombinuje 100% Bio Hidrolat Lavande i 100% Bio Hidoralat Nane sa Lentimirt – postbiotičkom simbiozom Mirte i Lentiska. 🔥

Hidrobiotik
  • 100% Bio Voda Lavande iz naših Bio polja - prirodno rešenje u borbi protiv akni i mitisera

Akne i mitiseri su česti problemi sa kožom, naročito među tinejdžerima. Zato smo mi u InaEssentials-u stvorili efikasno i 100% prirodno rešenje. Zahvaljujući biološkoj metodi uzgoja, voda je zadržala sposobnost da očisti pore lica i tako spreči akne i mitisere. Voda od lavande je savršena za masnu kožu, zbog svojih pH-regulisanih svojstava.

  • 100% Bio Voda Nane – zateže i matira kožu

    Voda nane je savršen dnevni dodatak vašoj nezi kože ako imate prilično suvu kožu. Hidrira kožu I daje osećaj svežine. Što je još važnije, aktivni sastojci u Nani duboko
    čiste pore i regulišu višak sebuma.

  • Mirta

Mirta je jedan pravi skriveni dragulj u kozmetici! Klinički je dokazano da smanjuje stepen akni smanjenjem broja eritema. Biljka pomaže da se eliminišu loši mikroorganizmi sa kože – posebno oni koje skupljamo tokom dana kada smo napolju. Mirta je veoma efikasna za uklanjanje sebuma I mrtvih ćelija kože. Isto tako obezbeđuje vašu kožu zdravim prirodnim sjajem!

  • Lentisk

Čarolija mediteranskog regiona! Bogata vitaminom E, Omega 6 i 9, biljka ima moćna antiseptička i lekovita svojstva. To je zaista najbolja stvar koju neko može učiniti svojoj iritiranoj i osetljivoj koži!

Lentimyrt postbiotic – pojačivač funkcije barijere kože na više nivoa

Mirta i Lentisk se tretiraju kako bi ojačali biljne fotokomplekse, pretvarajući inertna vlakna u još aktivnije sastojke zahvaljujući fermentaciji. Lentimyrt podržava kožu zbog svoje sposobnosti da:

- Poboljšava funkciju barijere kože na različitim nivoima

- Ne šteti dobrim bakterijama na koži i aktivno se bori protiv loših mikroorganizama; 

- Podiže antioksidativnu odbranu kože;

- efikasno hidrira kožu

- Povećava stvaranje hidrolipidnog filma – poznatog I kao vaš telohranitelj kože;

I zašto je sve ovo neverovatno?

Fermentacija biljaka i ishod - biotika je najveća inovacija u kozmetici za negu kože u poslednje vreme, jer normalizuju prirodni mikrobiom i pomažu nam da postignemo lepu, zdravu, blistavu kožu. Zvuиi neverovatno, zar ne?
Pogledajmo izbliza tri vrste biotika – prebiotike, probiotike i postbiotike, kao i kakvu ulogu mogu da imaju u nezi kože.

Hidrobiotik


PREBIOTSKA NEGA KOŽE

Prebiotici su osnovni prirpni izvor hrane probiotika, a kada se primenjuju lokalno na kožu, mogu imati različite prednosti:

- da nadoknade odeređene faktore koji mogu dovesti do crvenila, zbog čega mnogi proizvodi protiv crveninla mogu uključivati dobru dozu prebiotika;

- za smanjenje znakova starenja;

- za smanjenje suvoće.

Prebiotici u nezi kože pojavljuju se kao biljni šećeri (raminoza, fruktooligosaharidi) ili ekstrakti iz prirodnih izvora sa visokim sadržajem prebiotika (ovs ili ječam). Obično ćete naći prebiotike u hidratantnim kremama i serumima, čak I u nekim tretmanima za smanjenje crvenila.

PROBIOTSKA NEGA KOŽE
Probiotici održavaju ili poboljšavaju zdravlje vaših creva ali takođe imaju dodatnu korist za kožu. Oni brinu o živim organizmima koji pomažu da vaš mikrobiom bude jak I zdrav, posebno ako se kombinuje sa prebioticima.

Kako stari, pH kože se povećava, zbog čega možete osetiti sve suvlju kožu kako starite. Istovremeno, suva koža podrazumeva manje dobrih bakterija i više 'loših' bakterija koje mogu da utiču na izgled i zdravlje vaše kože. Probiotska nega kože je namenjena vraćanju ravnoteže u vašem mikrobiomu i suzbijanju efekta starenja.

Probiotici kao što su Lactobacillus, pirinač ili Saccharomyces takođe se mogu koristiti za smanjenje izbijanja akni, smanjenje suvoće, a čak mogu da pomognu i kod ekcema.

POSTBIOTIČKA NEGA KOŽE

Postbiotici takođe pomažu u podršci dobrim bakterijama koje žive na vašoj koži, ali njihova uloga je da se bore i protiv loših bakterija.

Postbiotici se često proizvode tokom procesa fermentacije probiotskih bakterija

– dobijajući najbolje od oba sveta. Mogu se koristiti za rešavanje različitih problema sa kožom:

- smanjenje sebuma;

- pružanje zaštite od zagađenja;

- ublažavaju upale kože;

- izglađuju teksturu kože.

Obično se nalaze u serumima koji podržavaju aktivne sastojke, kao što su salicilne kiseline ili čak retinol proizvodi.

DA LI SU BIOTIC SKINCARE PROIZVODI VREDNI TOGA?

Apsolutno! Sumirajmo – potrebni su vam prebiotici da biste nahranili probiotike, koji prolaze kroz fermentaciju kako bi nam dali najbolji i finalni proizvod – postbiotik.

Prebiotici su hrana za bakterije, i rade na negovanju i

Hidrobiotik

obogaćivanju mikrobioma, dok postbiotici koriste lisate, odnosno nežive nusproizvode dobrih bakterija za interakciju sa postojećim bakterijama kože. Strogo govoreći, probiotici su naziv za stvarne organizme koji žive na mikrobiomu ali, prema Bouovim rečima, korišćenje ovih živih kultura u nezi kože bilo bi nezgodno s obzirom da bi to zahtevalo konzervanse.


Zašto vam je potreban InaEssentials Hydrobiotic?

Iako su nevidljivi golim okom, mikroorganizmi koji žive na vašoj koži su od suštinskog značaja da bi ona bila zdrava i srećna. Kada se ta ravnoteža iz bilo kog razloga naruši, koža počinje da pokazuje razne znake oštećenja. Obezbeđivanje mikrobioma koktelom dobrih bakterija je odličan način da povratite zdravlje i prirodni sjaj kože. Naši 100% Bio Lavanda i Nana hidrolati će izlečiti, hidrirati i dubinski očistiti vašu kožu, dok savršeno balansiraju pH vaše kože. Kombinacija oba bilja čini ovaj proizvod pogodnim za sve tipove kože – suvu, kombinovanu i masnu..

Spremni ste da svojoj koži date zdravu dozu postbiotika? Pogledajte Lavanda & Nana Hidrobiotik od InaEssential kako biste dobili najbolju postbiotičku negu kože na tržištu.

Naručite odmah!

Na https://inaessentials.rs/

                                             Ili samo kliknite ovde

 

Hidrobiotik

    📌 100% Povraćaj novca – Bez pitanja📝

    Od 2021 mi se vodimo time da je mušterija uvek u pravu. To znači da nudimo povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni proizvodima :) 

Hidrobiotik

 

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.