Eczema and how a small family brand solved this problem with an organic product

Ekcemi i kako je mali porodični brend rešio ovaj problem organskim proizvodom

Ekcemi...

Problem koji imaju ljudi svih uzrasta. Veliki brendovi nude rešenja, neki su skuplji neki jeftiniji, ali svi imaju jedno zajedničko: ne rešavaju problem na duge staze. U julu 2021, nakon što smo uradili neke testove, poslali smo našu organsku vodu od kamilice mnogim napim rođacima i prijateljima sa sličnim problemima. Bili smo zapanjeni činjenicom da su svi počeli da nam se javljaju i zahvaljuju. Ovo je bio trenutak kada smo odlučili da lansiramo naš proizvod online.

Na sreću, u ovom trenutku smo već uspostavili InaEssentials kao brend. Naše troje dece je bilo prilično upoznato sa tehnologijama i pomoglo nam je da to ostvarimo. Danas već vidimo,  kako je od nepoznatog proizvoda, voda od kamilice postala najbolje ocenjen i najefikasniji proizvod protiv ekcema u Srbiji.

VIŠE O NAMA

Mi smo porodična firma koja se bavi organskom poljoprivredom od 2000. godine. Počeli smo amaterski, ali sa velikim entuzijazmom. Danas, iako je naše poslovanje poraslo, stalno se trudimo da se usavršavamo. Takav korak smo napravili u februaru 2019. godine, kada smo uz pomoć naše dece odlučili da lansiramo naše proizvode online. Ideja koja je danas postala uspešna širom Evrope i zahvaljujući kojoj sam izabran za organskog proizvođača godine. 

INAESSENTIALS

Krenuli smo bez očekivanja... Naš sin je napravio sajt InaEssentials dok je studirao marketing i oglašavanje. Odlučio je da testira i pusti oglas na Fejsubuku. U početku nije bilo velikog efekta, jer smo trošili 15 evra dnevno na oglašavanje i imali smo samo 1 ili 2 porudžbine. Sve se promenilo posle nedelju dana kada su ispod oglasa počeli da se pojavljuju komentari zadovoljnih kupaca.

Posle otprilike mesec dana, naša prva reklama je imala više od 20 pozitivnih komentara, što je imalo ogroman efekat. Odlučili smo da pustimo još dva oglasa i ista stvar se desila. U jednom trenutku smo shvatili da našu organsku vodu od kamilice protiv ekcema kupuju ne samo stariji ljudi, već i majke sa tinejdžerima, majke sa bebama, mladi, odrasli pa čak i muškarci i svi su bili zadovoljni rezultatima.

Pogledajte najbolju ponudu sa ovim proizvodom OVDE

Ono što nam se najviše svidelo

Vodica od kamilice je u jednom trenutku postala hit među majkama kada su u pitanju ekcemi kod beba. Ispostavilo se da se mnoge majke bore da pronađu prirodno rešenje za problem. Da ne spominjemo organsko i nežno rešenje za kožu. Naša omiljena priča je od klijenta iz Srbije. Njen dečak je imao veliki problem sa ekcemom na nogama i to je trajalo 2-3 nedelje i ništa nije pomagalo. Nakon što smo objasnili čemu služi proizvod, besplatno smo isporučili 2 boce i krajnji rezltat je bio zapanjujući.

Pre i posle:

Nakon 1000 prodatih hidrolata i nijedne reklamacije odlučili smo da promenimo naše oglase i sada nudimo garanciju povrata novca ako ne vidite željeni efekat od uporebe naših organskih proizvoda. Ovaj potez se pokazao kao veoma dobar za brend, jer je naterao nove kupce da isprobaju proizvode, bez ikakvog rizika.

Do danas samo mi ( ja, moj sin i ćerka ) odgovaramo na sve poruke na Fejsbuku i Instagramu jer znamo da je lični stav veoma važan i iako je potrebno vreme, verujemo da se isplato. Dokaz za to je više od 2.000 pozitivnih komentara o našim organskim proizvodima u Srbiji.

ŠTA ČINI NAŠE PROIZVODE JEDINSTVENIM?

Glavna razlika kod nas je u tome što se brinemo za naše organske bašte kamilice na potpuno drugačiji način. Naš prinos je 2 puta manji od proseka, ali je kvalitet neuporediv, a to je ono što kupci najviše hvale.To je zbog činjenice da, uprkos tome što smo organski sertifikovani, čak ni sebi ne dozvoljavamo da koristimo organska đubriva ili sprejeve. Jedino čime tretiramo naše njive je naš '' tajni '' odvar, koji se pravi po biodinamičkom receptu.

U vreme punog meseca naberemo koprivu, koju potom koristimo kao glavni sastojak za naš odvar. Ovaj odvar uklanja sve bolesti i čuva terapeutska svojstva sadnica lavande za koje verujemo da se prenose u našoj vodi lavande. Naša uverenja su da je jedno od ovih svojstava njen jedinstveni efekat protiv akni koje ima naša voda od lavande, nešto što nema nijedan drugi hidrosol na tržištu.

Ne fokusiramo se na promet, već na zadovoljne i lojalne kupce. Počeli smo sa ovakvim načinom razmisljanja o našem poslu i praićemo ga na tom putu. Ako vi želite da probate našu organsku vodu od kamilice protiv ekcema, to možete učiniti OVDE.

Trenutno radimo sa logističkim centrom u Srbiji i sve porudžbine se isporučuju u roku od 24-48 sati preko BEX-a. Dajemo vam popust od 20% na Vašu prvu porudžbinu. Smo iskoristite promo kod: ina20


Da biste videli ceo naš asortiman proizvoda, možete posetiti našu početnu stranicu. Kliknite ovde

Svi naši proizvodi imaju neverovatna prirodna lekovita svojstva. Možete pronaći rešenje za mnoge probleme kao što su akne, dermatitis, osip, alergije, psorijaza, gubitak kose i još mnogo toga.

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.