Hydrolina - Organska voda, Hidrosol i Hidrolat

Hydrolina - Organska voda, Hidrosol i Hidrolat

Kakvo je putovanje HIDROLINE?
InaEssentials-porodica-hidrolina
PUT HIDROLINE
ispunjen je ogromnom količinom truda i želje da vam pružimo najbolje - našim kupcima. Prošli smo kroz proces priprema koji je trajao više od pola godine. Ispričajmo vam nešto više o ovom uzbudljivom putovanju.

Da, postoji inflacija, ali naša porodica je uspela da "napravi limunadu od limuna"! :)  Odlučili smo da je vreme za promene i pogled u budućnost. Ovako je rođena HIDROLINA.

Za početak smo vam pripremili poklon iznenađenja za vas! Ali prvo treba da prošetate stazom sa nama i nastavite da čitate dole. :)

Savet: Pretražite čak i na najskrivenijim mestima!

Koje su prednosti?

InaEssentials-porodica-hidrolina
Hidrolat, ne samo voda

Od kada smo započeli porodični biznis proizvodimo i nudimo hidrolate. Šta je hidrolat? Odgovor je prilično jednostavan - hidrolati se proizvode u završnom procesu destilacije gde je voda veoma zasićena esencijalnim uljima. Ovako se razlikujemo od svih ostalih. Ono što nas čini zaista jedinstvenim su naši efikasni proizvodi.
InaEssentials-porodica-hidrolina
Šta naši hidrolati NISU

 • Aroma vode - njihova proizvodnja ne podrazumeva čak ni destilaciju.

 • Cvetne vode - njihova proizvodnja podrazumeva destilaciju, ali većina cvetnih voda na tržištu sadrži minimalne količine esencijalnih ulja, hemikalija, konzervansa i alkohola. Ovo eliminiše mali krug lekovitih svojstava koja su ostala. To je više komercijalni izraz.

 • Hidrosoli - pitanje je diskutabilno, ali ovo je veoma opšti koncept koji se koristi ne samo za destilate, već i za rastvore bilo kog porekla.
  InaEssentials-porodica-hidrolina

Upravo zbog toga sve INA vode postaju: HIDROLINA. Tako je, naša omiljena ružina voda, voda od lavande, voda od matičnjaka i sve ostale su sada HIDROLINA! 

Široko polje aplikacije

InaEssentials-porodica-hidrolina

Hidrolati koje proizvodimo su verni saveznik u nezi kože  lica, kose i tela! Pomažu protiv:

 • Masna koža, akne, mitiseri, ožiljci i pigmentacija

 • Suva koža, iritacije, psorijaza, ekcem i druge iritacije kože

   

 • Problematičan skalp i kosa, uključujući perut, seboreju, gubitak kose

 • Problemi sa desnima i oralnim problemima uključujući afte, herpes i parodontitis

 • Gljivice na nogama i noktima

 • Nervna napetost

  InaEssentials-porodica-hidrolina

 

Pored toga, oni su:

 • Potpuno prirodni, uzgajani u organskim poljima i baštama

 • Prerađeni u sertifikovanoj, modernoj destileriji za organsku proizvodnju

 • Temelj u jutarnjoj i večernjoj rutini, priprema kože za dodatnu negu

 • Koristi se u UV zaštiti

 • U 100% bocama koje se mogu reciklirati

 • Ponovno punjenje boca u bliskoj budućnosti

 • Stvoreni pomaganjem manjinskim porodicama u našem rodnom gradu; ručno brani od strane posvećenih, brižnih radnika

 • Pogodni za svakodnevnu upotrebu

  InaEssetnials-porodica-hidrolina

  Drago nam što ste stigli čak dovde! To je duh! Obećavamo da nećete zažaliti.

Novi dizajn, ekološke boce, kompaktnost.  

Vođeni našim snom da rastemo na svetskom nivou, kao i da budemo u harmoniji sa prirodom, odlučili smo da umesto 200 ml koristimo bočice od 150 ml.
Da bismo zahvalili našim kupcima, nudimo:

InaEssentials-porodica-hidrolina
✔️Potpuno nov dizajn koji će vas naterati da se zaljubite.
Uspeli smo da stvorimo magiju u boci koja priča priču o našoj porodici Ina. Uspešno smo kombinovali moderno, smelo i nepredvidivo sa organskim, prirodnim i toplim.

InaEssentials-porodica-hidrolina

✔️Ekološki prihvatljivije boce. Zapitali smo se: "Da li su biorazgradive, plastične ili staklene boce najsigurnije za životnu sredinu?" Uradili smo brojne studije i konsultacije sa specijalistima na tu temu. Šta je postalo jasnije? Većina biorazgradivih materijala je zaista bolja, ali ostali su veoma opasni.
Zato smo otkrili da je, kada je reč o bocama, recikliranje je mnogo održivija opcija od biorazgradive. Pa, šta sad imamo? Opcija reciklaže koja je zaista ekološka!

InaEssentials-porodica-hidrolina 

✔️Kompaktnost. Dobili smo na desetine poruka od korisnika koji žele da naše boce budu kompaktnije! Razlog?: Lako putovanje i manje zauzetog prostora. Rečeno i učinjeno!

KADA ĆE NAŠE VODE STIĆI DO VAS KAO HIDROLINA? 

Proces rebrendiranja je još uvek u toku tako da ne možemo da se ograničimo rokom. Trenutno rasprodajemo sve prethodne dizajne boca. Kada se rasprodaju, HIDROLINA će preplaviti svet svojom magijom. Zaista cenimo vaše razumevanje i više smo nego srećni što ćemo zajedno proći kroz ovaj proces!


Više o proizvodnji HIDROLINA

Kako se uzgajaju I proizvode sve biljke koje čine HIDROLINU magičnom?

InaEssentials-porodica-hidrolina • Ponosni smo što možemo da investiramo u novu, modernu destileriju, jedinstvenu po svojim razmerima u ovoj oblasti

 • Takođe održavamo konsultantski centar u neposrednoj blizini proizvodnje. Magija će biti stvarna jer je celo mesto okruženo našim poljima ruža, lavande i poljima kamilice. Jedva čekamo da se okupimo okruženi magičnom aromom našeg bilja.

  InaEssentials-porodica-hidrolina

  To znači da ćemo od sledeće godine moći da poželimo dobrodošlicu našim mušterijama iz celog sveta. Štaviše, imaćemo priliku da vam iz prve ruke pokažemo kako proizvodimo HIDROLINU. Gde? U našojnovoj modernoj i visokotehnološkoj destileriji.

Dugoočekivani poklon! Nabavite svoju HIDROLINU odmah uz poseban popust -15%. Samo iskoristite ovaj kod pri plaćanju: FUTURE15

Postanite deo InaEssentials porodice odmah jednim klikom ovde!


Posetite naš sajt klikom na crveno dugme ispod:

 

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.