Smoke Tree Water - The natural solution against gum problems, bad breath and caries

Voda od ruja - Prirodno rešenje protiv problema sa desnima, lošeg zadaha i karijesa

INAESSENTIALS

Mi smo mali porodični brend koji se od 2000. godine bavi organskom poljoprivredom u Bugarskoj. Tada smo moj suprug i ja amaterski započeli naš put organske poljoprivrede i nismo mnogo razumeli, ali smo imali viziju i čvrsto uverenje da šta mi radimo je ispravno. Nekoliko puta smo bili blizu bankrota i put kojim smo išli je bio pun poteškoća. Danas beremo plodove dugogodišnje doslednosti i napornog rada i uz pomoć naše troje dece konačno nudimo naše proizvode kupcima preko naše web stranice InaEssentials.

Priča iza brenda InaEssential

U februaru 2019. objavili smo prvu reklamu za vodu od lavande na našoj fejsbuk stranici u Bugarskoj bez ikakvih očekivanja. Međutim nedelju dana kasnije počeli su da stižu pozitivni komentari. Zahvaljujući neverovatnim povratnim informacijama, više klijenata je verovalo u nas i dalo nam šansu. Zahvaljujući tome, voda lavande je sada dobro poznat proizvod protiv akni na više od 16 tržišta EU, uključujući UK. Zahvaljujući uspehu ovog proizvoda, uspeli smo da kreiramo novi neverovatan proizvod: Voda Ruja za ispiranje usta (Sumac) - Hydrolina - za krvarenje desni i loš zadah.

Voda od divljeg ruja

Zahvaljujući ogromnom interesovanju za naš brend zbog neverovatnog dejstva naše vode lavande, uspeli smo prikupiti sredstva i na sreću, baš u to vreme smo dobili savet da proizvodimo vodu od ruja. Zanimljivo je da smo jedini proizvođač ovog proizvoda u svetu jer je veoma teško ubrati ovu biljku. Može se brati samo ručno i raste u određenim regionima. Međutim, zahvaljujući našoj socijalnoj politici imamo preko potrebnu pomoć. Više od 40 porodica je radilo sa mojim sinom Vaskom i suprugom Nikolajem i tako smo uspeli da sakupimo i destilišemo ruj.
inaessentials social policy
Dok smo proizvodili vodu, moj sin Vasil je imao problem sa krvarenjem desni. Počeo je da testira vodu i da budem iskrena efekat na njega je bio neverovatan i za nedelju dana su mu desni prestale da krvare. Zatim smo vodu ponudili našim prijateljima, koji su takođe bili izuzetno zadovoljni. Nakon ovih internih testiranja, konačno smo odlučili da ponudimo proizvode našim kupcima.

Eksplozija vode od ruja

Ukratko, proizveli smo vodu od ruja u novembru 2020. i proizveli smo dovoljne količine za sva naša tržišta za godinu dana unapred. Krajnji rezultat je bio da je proizvod rasprodat samo na našem domaćem tržištu Bugarske za 2 meseca. Dobra vest je da smo u julu 2021. proizveli nove količine i sada ih možemo ponuditi u Srbiji.

Pogledajte najbolju ponudu sa ovim proizvodom OVDE

Voda za ispiranje usta KOJA ZAISTA RADI!

Drvo ruja je jedna od biljaka sa najjačim antibakterijskim dejstvom. Za razliku od antibiotika koji samo privremeno rešavaju problem, voda od drveta ruja nudi trajno rešenje za probleme sa desnima i zubima. Proizvod se proizvodi parnom destilacijom i NE prlja zube.

Grgorenje jednim poklopcom vode od ruja uveče pre spavanja je više nego dovoljno. Ipak, najbolje je da probate vodu i uverite se sami. Ako niste zadovoljni proizvodom, nudimo POVRAT NOVCA.

Ako to nije dovoljno, imamo kod za popust od 20% za vas: smoke20

Ako ste zainteresovani za proizvod, možete ga pogledati ovde.

Kliknite na dugme ispod i pogledajte sve proizvode

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.