Organski poljoprivrednik godine Veselina Ralčeva i njeni revolucionarni proizvodi za akne i ekcem

Organski poljoprivrednik godine Veselina Ralčeva i njeni revolucionarni proizvodi za akne i ekcem

VESELINA RALČEVA


"Lekovita moć prirode, iskorišćena u rešavanje ljudskih problema, za razliku od masovne hemije oko nas"

Veselina Ralcheva organic farmer of the year
Veselina Ralčeva - Organski poljoprivrednik godine "2019"


Daleke 2002. godine bila sam profesor muzike, a moj suprug Nikolaj-vatrogasac. Na zajedničkom putovanju Nikolaj je počeo da razgovara sa mnom o mogućnosti da uzgajamo ruže. Prvo sam mu rekla da je ovo suviše komplikovano i da nije za nas, međutim, uspeo je da me nagovori da pokušam. Danas živimo život iz snova dok radimo zajedno sa naše troje dece i nudimo organske proizvode u više od 14 evropskih zemalja. To je nešto što nikad nisam očekivala da bi se moglo dogoditi i zato uvek kažem ljudima da uviek kada imaju mogućnost, odaberu nepoznati put.

Od 2006. do 2018. godine, naš poljoprivredni posao je postao glavni izvor egzistencije pripadnika manjina u Panagjurištu(naš rodni grad u Bugarskoj), od 2006. do sada društveni aspekt našeg poslovanja je i dalje suštinski deo toga. Stalno proveravam ocene dece svojih zaposlenih i podstičem ih da uvek teže ka boljim ocenama i ličnom rastu. Ova socijalna politika koja je tako snažno integrisana sa našom kulturom je razlog zašto sada imamo više od 60 radnika, koji su sada deo naše organske porodice.


2019 I MALI KORACI KOJI SU VODILI DO NEČEGA VELIKOG

''Organski proizvođač godine'' u 2019. za mene je bilo nešto nestvarno. Ovo je bilo pravo priznanje za dugogodišnji trud i rad, ali i priznanje za 2019.godinu, tokom koje smo zajedno sa mojom decom promenili pojmove ''ORGANSKO'' u našoj zemlji Bugarskoj. Kroz naše brendove "Ralchevi's Organic Gardens" i InaEssentials mogli smo da pokažemo javnosti šta zaista znači organski uzgajati svoje proizvode i snimili smo ceo proces naše proizvodnje. Ovo je ljudima pokazalo pravu razliku između pravih, organskih proizvoda i konvencionalnih.

Биопазар Ина ЕООД

NAJVEĆE DOSTIGNUĆE

Moj najveći uspeh vezan je za lekovitost naših organskih cvetnih hidrolata i brenda Inaessentials. Nakon velikog broja testiranja, istraživanja i provera, 2019. godine, zajedno sa sinom i dve ćeri pokrenuli smo brend Inaessentials. Brend organske kozmetike koja zaista pomaže ljudima i menja njihove živote. Brend u koji ulažemo celo svoje srce i trud. Znamo koliko je bitno da cvetni hidrolat pomaže u rešavanju različitih problema poput akni, ekcema, dermatitisa, krvarenja desni itd. Svi ovi proizvodi uzgajaju se na organski način u našem rodnom gradu, bez upotrebe organskih pesticida. Jedino čime tretiramo svoja polja je naš "tajni" odvar, koji se pravi po biodinamičkoj recepturi.

Lekoviti organski proizvodi koji su promenili medicinu u Bugarskoj i Evropi

Kroz našu organsku vodu lavande protiv akni, u 2019. pomogli smo više od 20.000 tinejdžera u Bugarskoj da se izbore sa aknama. Voda od lavande je nešto jedinstveno. Glavna tajna naše organske vode od  lavande protiv akni je u tome što se brinemo o našim poljima lavande na potpuno drugačiji način. Naš je prinos dva puta manji od proseeka, ali kvalitet je neuporediv, a to je ono što kupci najviše hvale. To je zbog činjenice da uprkos tome što posedujemo organski certifikat, ne dozvoljavamo sebi da koristimo organska đubriva ili sprejeve. Na taj način naš proizvod praktično čisti pore iznutra i trenutno je naš najprepoznatljiviji proizvod na svim tržištima.

 

Drugi proizvod koji proizvodimo - organska voda od ruja za oralnu higijenu - postala je tajna mnogih koji pate od problematičnih zuba i desni. Proizvod je alternativa vodici za ispiranje usta, a drvo ruja je već generacijama dobro poznaata biljka u Bugarskoj. Svi je nazivaju biljkom sa najjačim antibakterijskim dejstvom.

Početkom 2019. godine napravili smo sopstvenu web stranicu i počeli sa malim oglašavanjem i malim očekivanjima. Sve dok se jednog dana ispod jednog fejsbuk oglasa nije pojavio dugačak komentar kupca koji je zadivljen vodom od lavande... posle ovog komentara pojavio se drugi, treći i četvrti....

Usmena predaja priče je postala toliko velika, da je od ručnog prelivanja vode u flaše naš brend InaEssentials postao poso sa 15 zaposlenih koji ceo dan brinu o kupcima i njihovom zadovoljstvu. Moto brenda je: ''Po svaku cenu staviti potrebe kupaca na prvo mesto i tretirati ih kao deo porodice''.

Веселина и Васил Ралчеви

NASTAVAK

Nakon što smo videli veliko zadovoljstvo vodom od lavande i kako ona menja živote ljudi, odlučili smo da nastavimo ovim putem. I uz pomoć prirode, ubrzo smo pronašli 100% prirodno rešenje za druge probleme. Sve naše sledeće proizvode, odlučili smo da proizvodimo od lokalnog bilja i uzgajamo u sopstvenim baštama. Tako smo mogli prirodno da rešimo sledeće probleme.

Perut i seboreja uz pomoć organske vode od muškatne žalfije ✅

Suva koža sa organskom ružinom vodicom ✅

Ekcem sa organskom vodom od kamilice ✅

Gljivice uz pomoć organske vode od belog bora ✅

SAN

Uprkos nezamislivoj podršci kupaca i tome koliko je InaEssentials postao velliki za godinu dana, nastavljamo da sanjamo velike snove i imamo 2 glavna cilja: da organske proizvode učinimo što dostupnijim za sve i da nastavimo da stvaramo organske proizvode koji će rešavati zdravstvene probleme ljudi. Zajedno sa mojim mužem i našom decom dajemo sve od sebe da stvorimo najbolje moguće korisničko iskustvo i znamo da tretiranjem kupaca kao porodicu možemo mnogo napredovati.

Za sve koji čitaju ovaj blog imamo i iznenađenje, a to je popust do 20% od prve porudžbine na porodičnom sajtu: inaessentials.rs. Popust se može iskoristiti uz kod za 20% popusta: vesi20, koji se može primeniti na kasi.

Znamo da ste zauzeti i zato nećemo ulaziti u detalje o svakom od naših proizvoda. Na našoj web stranici ispod možete videti naše proizvode i pročitati sve o njima. Takođe možete pogledati šta je više od 1000 kupaca iz Irske reklo o našim proizvodima. :)

Svi naši proizvodi se nalaze u našem centru za ispunjenje u Srbiji i šaljemo ih za 24 sata svim kupcima u Srbiji :)

Posetite našu organsku porodični web stranicu klikom na: ovde.

👇 Ili klikom na dugme ispod 👇

📌 Zagarantovan povraćaj novca - Bez pitanja📝

Od 2021 mi se vodimo time da je mušterija uvek u pravu. To znači da nudimo povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni proizvodima.

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.