Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Odgovor prirode na psorijazu: Hydrolina Kantariona

Kao majka i vlasnica poslovanja, razumem značaj upotrebe prirodnih proizvoda kako za sebe tako i za svoju porodicu. Zato sam uzbuđena što vam predstavljam naš najnoviji proizvod za negu kože: Voda divljeg Kantariona - Hydrolina za Psorijazu i Iritiranu kožu. Proizvod izrađen prirodnim putem i dobijen iz naših sopstvenih bašta, koji pruža dugoročno rešenje za psorijazu.

Voda divljeg kantariona

Naše putovanje

Započeti posao nikada nije lako, ali uz podršku supruga i dece, stvorili smo brend koji odražava našu strast prema prirodnoj lepoti. Naša porodica zajedno radi na uzgoju najfinijih organskih sastojaka, i ponosni smo što direktno donosimo blagodeti prirode vama.

Zašto verujemo u kantarion za psorijazu

Kantarion, biljka sa dugačkom istorijom upotrebe u tradicionalnoj medicini, dokazano je efikasan u borbi protiv psorijaze. Naša organska Kantarion vodica - Hydrolina dobija se od najboljih ručno ubranih cvetova Kantariona i posebno je osmišljena da umiri i hidrira iritiranu kožu
Nauka iza toga leži u visokom sadržaju antioksidanata i antiinflamatornih jedinjenja koja smanjuju crvenilo i umiruju iritiranu kožu. U našim sopstvenim kliničkim ispitivanjima, videli smo značajno poboljšanje hidratacije kože i smanjenje simptoma psorijaze kod preko 90% učesnika sa psorijazom nakon korišćenja našeg organskog vodenog rastvora Kantariona - Hydrolina samo 4 nedelje.
Vasil Ralčev drži Hydrolina Kantariona

Pogledajte najbolju ponudu sa ovim proizvodom OVDE

Kvalitet je ključ

U InaEssentials-u verujemo u korišćenje samo najboljih sastojaka, a naša Organska Voda Kantariona - Hydrolina nije izuzetak. Koristimo biodinamički pristup poljoprivredi i tretiramo naš kantarion dekokcijom napravljenom od divlje koprive, sakupljene u punom mesečevom ciklusu, kako bi sačuvali potentnost i efikasnost našeg InaEssentials Kantariona,

Lični pečat

Posvećeni smo pružanju kvalitetne usluge i ličnog pristupa, i zato sami odgovaramo na sve poruke na Facebooku i Instagramu. Sa preko 80.000 prodatih boca i samo nekoliko vraćanja, ponosni smo na uticaj koji je naš proizvod imao na živote toliko ljudi. Ali, pre svega, ponosni smo na promene koje ovaj proizvod donosi našim klijentima!

"Unesite rešenja prirode u svoju rutinu nege kože"

Našu organsku vodu od Kantariona - Hydrolina je lako koristiti, jednostavno natopite pamučni tupfer u vodu i nanesite na pogođena područja. Koristite ga redovno za najbolje rezultate i uživajte u blagodetima umirene i hidrirane kože u rekordnom vremenu. Bez obzira da li se borite sa psorijazom ili jednostavno želite da poboljšate zdravlje svoje kože, naša organska voda od Kantariona - Hydrolina je savršeno rešenje.

Kantarion efekti

Pokušati je verovati

Verujemo u naš proizvod i želimo da ga i vi isprobate. Zato nudimo puni povrat novca ako ne bude efekta BEZ POTREBE ZA VRAĆANJEM proizvoda. Kao porodični brend, posvećeni smo pružanju najboljeg mogućeg iskustva našim klijentima.
Isprobajte našu organsku vodu od Kantariona - Hydrolina za psorijazu. Iskoristite promotivni kod: ina20 za 20% popusta na vašu prvu porudžbinu,
 
Naš veb sajt: https://inaessentials.rs/

👇 Kliknite na dugme ispod kako biste videli sve proizvode 👇

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.