Nettle Water - The Natural solution against hair loss and oily hair

Gubitak kose i masna kosa – prirodno rešenje ’’Voda od koprive’’

InaEssentials

InaEssentials je naš mali porodični brend. Uzgajadamo organske useve i prerađujemo ih da bismo stvorili 100% prirodnu organsku kozmetiku. Zovem se Veselina Ralčeva i vlasnik sam brenda kojim upravljam zajedno sa svojom porodicom. Zahvaljujući InaEssentials osvojila sam nagradu ''Organski farmer godine'' 2020. Zajedno sa svoje troje dece i suprugom uspela sam da pretvorim InaEssentials od male porodične kompanije u dobro poznat brend u Evropi, koji je dostigao preko 500.000 kupaca za manje od 2 godine.👇

 InaЕssentials-ov najtraženiji proizvod

Pošto smo sa svojom decom napravili porodičnu internet prodavnicu, mogli smo da pomognemo mnogim ljudima sa našim organskim proizvodima. Naša organska voda od lavande se pokazala kao jedan od najboljih prirodnih proizvoda protiv akni i bila je omiljena u svim zemljama EU u kojima radimo. Ovo je dugo bio naš ’’besteseler’’.  Međutim, ništa se ne može porediti sa najtraženijim proizvodom InaEssentials vodom od divlje koprive protiv opadanja i masne kose!

PRIČA O VODI OD DIVLJE KOPRIVE

Mnogi naši klijenti su tražili od nas proizvod protiv opadanja i masne kose. Naša porodica je savršeno znala za neverovatna svojstva vode divlje koprive za ove specifične probleme. Međutim da bismo stvorili ovaj proizvod morali smo da pređemo mnoge prepreke:

1. Kopriva nije uljarica❌

2.Normalna voda od koprive nestaje veoma brzo❌

3.Da bismo ubrali dovoljno koprive, trebalo nam je više od 200 ljudi na njivama❌

4. Prirodni miris proizvoda je zaista loš❌

Znajući za ove probleme seli smo kod kuće i uspeli smo da nađemo rešenje za svaki od njih.  Da budem iskrena, moramo se zahvaliti ocu u našoj porodici i mom suprugu Nikolaju, koji je uspeo da smisli plan proizvodnje, koji je u velikoj meri rešio sve ove probleme.

Veselina and Nikolaj Ralchevi VELIKI BUM VODE OD DIVLJE KOPRIVE PROTIV OPADANJA KOSE I MASNE KOŽE

Naš proizvod smo lansirali na domaćem tržištu Bugarske, a cilj nam je bio da dobijemo povratne informacije pre nego što ga lansiramo na druga tržišta EU. Međutim, već prvog dana imali smo više od 1000 porudžbina za ovaj proizvod. Za manje od 2 nedelje bilo je na stotine pozitivnih komentara o proizvodu i za 2 meseca smo prodali sve naše količine samo na bugarskom tržištu.  Bila je velika potražnja međutim sezona koprive je prošla.

   ŠTA NAŠI KLIJENTI KAŽU O PROIZVODU?

Saznali smo da su gubitak kose i masna kosa veliki problem. Na kraju krajeva, kopriva je bila naš najbolje ocenjen proizvod na svim tržištima.

 

Umesto da ulazimo u detalje o našim proizvodima, dozvolićemo našim kupcima da to urade umesto nas ^_^

nettle water review

Oppinion about Nettle water from Inaessentials

Pogledajte najbolju ponudu sa ovim proizvodom OVDE

VELIKO IZNENAĐENJE OD INAESSENTIALS

Nakon rasporadje, vode od koprive, većina naših kupaca je ostala nezadovoljna jer nisu mogli ponovo da nabave proizvod jer nije bio dostupan. Svake nedelje smo dobijali pitanja za proizvod... i konačno VELIKO ČEKANJE je završeno! Bili smo u mogućnosti da proizvedemo nove količine najtraženijeg proizvoda InaEssentials-a. I srećni smo što ga možete probati upravo sada!

Cenimo svakog  našeg kupca i njihovo vreme, pa ako ste potrošili vreme da čitate do sada,želeli bismo da vas iznenadimo sa 20% popusta na vašu prvu porudžbinu iz naše porodične onlajn prodavnice sa promo kodom:20KO.

Naše proizvode možete pogledati na https://inaessentials.rs/

👇 Ili klikom na dugme ispod 👇

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.