Ina Dent-All: Revolucionarna pasta za zube bez fluora za celu porodicu

Ina Dent-All: Revolucionarna pasta za zube bez fluora za celu porodicu

Ova porodična pasta za zube je jedina koja će vam ikada trebati Reading Ina Dent-All: Revolucionarna pasta za zube bez fluora za celu porodicu 5 minutes

Zdravo, ja sam Veselina, majka u porodici koja stoji iza InaEssentials. Danas želim da podelim sa vama naš najnoviji ponos, inspirisan prirodom i najnovijim inovacijama - Ina Dent-All prirodnu pastu za zube sa rujom, mineralima iz crnog mora i postbioticima.

Pre toga, dozvolite mi da vas podsetim na početak našeg putovanja ka prirodnoj nezi za oralnu higijenu.

Pogledajte proizvod ovde

Od vode Rujа do paste za zube

Pre mnogo godina, vođeni željom da ljudima ponudimo prirodno rešenje za krvarenje desni, kreirali smo našu  Vodicu za ispiranje usta od Divljeg Ruja - Hidrolinu za krvarenje Desni i Loš Zadah.Brzo je postala omiljeni proizvod mnogih, zahvaljujući dokazanim umirujućim i lekovitim svojstvima. Do danas je to proizvod koji nikada ne izlazi iz naše kupatilske ormariće.

Inspirisani uspehom naše vode od ruja, pre skoro dve godine odlučili smo da napravimo korak dalje i kreiramo pastu za zube koja kombinuje snagu ruja sa drugim vrednim prirodnim sastojcima. U to vreme, to je bio jedan od najtraženijih novih proizvoda od strane vas, i još uvek je! Naša porodica se trudi da što više sluša vaše povratne informacije i želje. One su veliki razlog zašto smo danas ovde i zašto rastemo.

Obećali smo vam pastu za zube i započeli rad na njoj. Međutim, proces se pokazao mnogo dužim, posebno kada smo tražili najbolju formulu. Prošli smo kroz mnogo istraživanja, uzoraka i različitih formula kako bismo stigli do lansiranja paste, ali smo srećni što smo uspeli da stvorimo proizvod u koji zaista verujemo. Proizvod koji mi i naši saradnici svakodnevno koristimo s poverenjem.

Snaga Ruja i Minerala iz crnog mora

Naša prirodna pasta za zube bez fluora kombinuje snagu dva jedinstvena prirodna sastojka poznata po svojim izvanrednim svojstvima:

  • Ruj: U sebi krije neverovatnu moć. Vekovima su ga naši preci koristili za lečenje raznih bolesti i rana. Zahvaljujući svojim antiseptičkim, antiinflamatornim i adstringentnim svojstvima, pomaže u smirivanju iritiranih desni i sprečava oralne infekcije. Smanjuje krvarenje desni, podstiče njihovo zarastanje i pomaže kod parodontitisa.

  • Minerali iz crnog mora: Bogati mineralima i elementima kao što su magnezijum, kalijum, kalcijum. Zahvaljujući antibakterijskim, antiinflamatornim i mineralizujućim svojstvima, minerali iz crnog mora pomažu u jačanju desni i zuba, eliminaciji neprijatnih mirisa i prevenciji karijesa.

Pogledajte proizvod ovde

Koja je revolucionarna uloga postbiotičkih kompleksa nane i ruja?

Moja deca su oduvek obožavala tradicionalno bilje, ali su istovremeno uvek težila da se razvijaju i uče o inovacijama u organskoj kozmetici.

Pre nekoliko godina saznali smo za postbiotičke komplekse – rezultat hiperfermentacionog procesa svežeg bilja koje sadrži dobre probiotske bakterije. Ovi enzimi pružaju sve prednosti probiotika, štite nas i održavaju ravnotežu našeg mikrobioma kože, kose i usne duplje.

Nakon mnogo istraživanja, poverili smo se dokazanoj laboratoriji u Italiji koja je specijalno za nas razvila postbiotičke komplekse mente i ruja za našu pastu za zube.

Postbiotici mente i ruja pomažu u održavanju ravnoteže oralnog mikrobioma i osvežavaju dah. Štite nas od štetnih bakterija dok podržavaju rast korisnih bakterija, što dovodi do zdravije oralne flore i smanjuje rizik od karijesa i gingivitisa.

 

Pogledajte proizvod ovde

Pogledajte najbolju ponudu sa proizvodom ovde.

Kako ovi sastojci zajedno brinu o našim osmesima?

  • Smiruju i leče: Ruj i minerali iz crnog mora pomažu u smanjenju upale desni i ubrzavaju zarastanje rana u ustima i afti.

  • Bore se protiv bakterija: Aktivni sastojci ruja i minerali iz crnog mora suzbijaju bakterije koje uzrokuju karijes i loš zadah.

  • Jačaju desni: Ruj i minerali iz crnog mora imaju adstringentno dejstvo koje pomaže u jačanju desni i smanjenju krvarenja.

  • Postbiotički kompleksi mente i ruja: Ovi kompleksi održavaju ravnotežu oralnog mikrobioma, što je ključno za celokupno zdravlje usta.

Pogledajte najbolju ponudu sa proizvodom ovde

Sveobuhvatna nega preporučena od strane stomatologa

Za optimalne rezultate i odličnu oralnu higijenu, toplo vam preporučujem da koristite Ina Dent-All Natural Fluoride-Free Toothpaste u kombinaciji sa našom prirodnom vodicom za ispiranje usta od divljeg ruja - Hydrolina za krvarenje desni i loš zadah,  o kojoj sam vam već ukratko rekla.

Naši proizvodi su dizajnirani da rade u savršenoj harmoniji, postižući rezultate koji nadmašuju njihovo pojedinačno dejstvo. Njihova kombinacija osigurava dugotrajne efekte i omogućava vam da uživate u zdravim desnima i blistavom osmehu. Sa zadovoljstvom konstatujemo da naši proizvodi takođe pronalaze svoje mesto u stomatološkim ordinacijama.

Zašto izabrati naše proizvode za oralnu higijenu?

  • Prirodni sastojci:
    Kao majci, ništa mi nije važnije od sigurnosti moje porodice. Zato smo kreirali naše proizvode sa prirodnim sastojcima, bez štetnih hemikalija. 

  • Proizvedeni s ljubavlju i visokim kvalitetom:
    S ponosom proizvodimo naše proizvode kroz zatvoren proizvodni ciklus koristeći najkvalitetnije sveže biljke. Ovo osigurava visoki kvalitet kojem uvek težimo.

  • Prikladni za sve uzraste:
    Naši proizvodi za oralnu higijenu su dizajnirani imajući u vidu sve, od dece starije od 3 godine do trudnica, kako
    bi se osigurala sigurnost i nežna nega.

  • Pristupačni za sve:
    Verujemo da svi zaslužuju kvalitetnu negu. Zato težimo da naše proizvode ponudimo po pristupačnim cenama što većem broju ljudi. Trenutno smo prisutni u više od 25 zemalja širom Evrope i nastavljamo da širimo svoja tržišta.
    Verujte više od 20 godina iskustva. Priroda ima rešenje za svaki problem, a Ina Dent-All je ključ vašeg zdravog i prelepog osmeha. 
    Ostanite neverovatni kakvi jeste. 

    Sa ljubavlju, Veselina iz InaEssentials-a

    👉Za više informacija, posetite našu veb stranicu:
    https://inaessentials.rs/

    "Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

    U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.