AKNE i kako je priča jedne majke pomogla preko 50 000+ tinejdžera u Srbiji!

AKNE i kako je priča jedne majke pomogla preko 50 000+ tinejdžera u Srbiji!

8. mart: Koji proizvod poklanjamo besplatno ove godine? Reading AKNE i kako je priča jedne majke pomogla preko 50 000+ tinejdžera u Srbiji! 5 minutes Next Prirodno rešenje protiv Ekcema: Organska Hydrolina Kamilice

Akne...

Zdravo, ja sam Veselina Ralčeva. Moj prvi dodir sa organskom negom kože nije počeo sa problemima mog deteta, već sa očajnom molbom druge majke u mom gradu. Njena priča duboko me dirnula. Tako je počela priča o tome kako je majčinska ljubav vratila osmeh na više od 50.000+ tinejdžera koji pate od akni.

Bila je 2019. godina kada je jedna moja drugarica došla kući i zamolila me za našu domaću vodu od lavande, jer je njena ćerka imala maturu za 2 nedelje i suočavala se sa ozbiljnim problemima sa aknama. Akne koje nisu nanosile štetu samo njenom licu, već i njenom samopouzdanju i mentalnom zdravlju. Majka je čula od drugih kojima sam dala vodu od lavande da zaista pomaže.

Njena ćerka se suočavala sa nečim više od običnih akni. Borila se sa strahom i sramom, koji su neizbežan deo toga. Približavao se datum mature, a ona se je krila kući, jer se je stidela izlaziti zbog svog lica.


 

Neverovatna transformacija...

Dva dana pre mature, neko je kucnuo na moja vrata. Bila je njena majka! Vratila se sa domaćim kolačem i očima koje svetlucaju od zahvalnosti. Pokazala mi je sliku svoje ćerke pre i posle vode od lavande... razlika zaista nije bila ono što sam očekivala. Nazvala ju je "čarobna voda" i njena priča se proširila po celom gradu, izazivajući talas interesovanja. Videla sam kako voda od lavande pomaže mojoj deci, ali nikada nisam videla takav efekat kod ljudi koji zaista imaju ozbiljne probleme sa kožom.

To je bilo šokantno za mene! I tada sam shvatilaaNaša obična lavanda ima moć da menja živote.To je označilo početak nove misije za InaEssentials -  pomoći što više porodicama svuda pomoću naše lavande, pretvarajući očaj u nadu.

 

 

 




Čudotvorna biljka...

Bukvalno je bila u našim rukama čitavo vreme. Moć lavande, prirodno čudo, često zanemareno u lečenju problema sa kožom. To je bilo više od otkrića, to je bio zrak nade za jednu porodicu, za problem koji pogađa hiljade. Lavanda, sa svojim umirujućim i antibakterijskim svojstvima, u kombinaciji sa našim dugogodišnjim iskustvom u gajenju biljaka, predstavljala je priliku za pomoć hiljadama koji pate od akni.

 

 

Naša lavanda i šta je čini jedinstvenom...

Na punom mesecu, beremo koprivu, koju koristimo kao glavni sastojak za našu dekokciju. Ova dekokcija proteruje sve bolesti i čuva terapeutska svojstva lavandinog nasada, koja verujemo da se prenose u našu vodu od lavande. Jedno od tih svojstava je njen jedinstveni efekat protiv akni, nešto što nijedan drugi hidrosol na tržištu nema. Naša jedinstvena formula, rođena iz stručnosti i ljubavi naše porodice prema prirodnim rešenjima, bila je ključ za otključavanje novog domena nege kože.

 

 

 

Ali...

Pravi posao tek sada počinje...
Imali smo proizvod i znali smo da funkcioniše, ali kako pomoći što više ljudi? Počeli smo bez očekivanja... Moj sin je napravio sajt InaEssentials dok je studirao marketing i reklamu. Odlučili smo da testiramo i postavimo oglase na Fejsbuku. Na početku nije bilo velikog efekta, dok nakon nedelju dana nisu počeli komentari ispod oglasa zadovoljnih kupaca. Porudžbine su se povećavale i naše skromno domaće preduzeće brzo je počelo da raste.

Do danas lično odgovaramo na poruke (ja, moj sin i moje ćerke), jer znamo da je lični pristup ključan i iako oduzima vreme, verujemo da se isplati. Dokaz za to su preko 10.000 pozitivnih komentara o našoj vodi lavande protiv akni. To je ostvarenje snova jedne porodice. 

500 000+ klijenata

Poverenje u našu vodu od lavande navelo nas je da ponudimo smelo obećanje: pun povrat sredstava, ako naši klijenti ne vide rezultate. Ovo je pokazalo našim klijentima da nismo još jedan brend koji samo obećava, već i ispunjava svoja obećanja. Pretvorili smo živote preko 50.000 tinejdžera širom Evrope, čuvajući pritom suštinu i kvalitet porodičnog biznisa

 

 

Želite da probate?

Ako i vi želite da isprobate našu čarobnu bio vodu, možete to učiniti OVDE, a od nas ćete dobiti promo kod za 20% popusta na vašu prvu porudžbinu, a to je: ina20

Neumorno smo radili da zadržimo naše rešenje dostupnim, ali vremena se menjaju. Rastuća potražnja i troškovi znače da ne možemo zadržati ove cene zauvek.
Ako ste spremni da napravite promenu u svom ili životu svog deteta, vreme je sada. Počeli smo sa ovim načinom razmišljanja o našem poslovanju i pratićemo ga na svakom koraku

👇 Na sajt možete ući pritiskom na crveno dugme ispod: 👇

 

 

"Značaj koji prevazilazi profit: Kako naš brend ostvaruje pozitivan uticaj"

U InaEssentials-u, verujemo u vraćanje zajednicama koje su nas podržale. Zato smo ponosni što pružamo mogućnosti zaposlenja pripadnicima manjinskih grupa, pomažući im da podrže svoj životni standard i obezbede svetliju budućnost. Izborom naših organskih proizvoda, ne samo da poboljšavate svoje zdravlje i lepotu, već takođe ostvarujete pozitivan uticaj na živote drugih. Pridružite nam se u stvaranju razlike danas.